Geplaatst door Linda

Op 19 september 2022

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 2.0 is live

We hebben een vernieuwd DWF! Het nieuwe DWF werkt gemakkelijker dan de oude versie. Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de spelerspassen nu ook verwerkt zijn in het nieuwe DWF. En daarmee zijn ze overbodig geworden. Hierbij  een paar aandachtspunten voor alle leden.

Check je gegevens in je Nevobo account

Kijk in je Nevobo-account of er een pasfoto in staat en of ie nog actueel is. Stuur voor 30 september een (nieuwe) pasfoto naar ledenadministratie@vvmonza.nl Pas andere gegevens aan indien nodig.

Zorg ervoor dat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt, dat je kunt invoeren op de tablet als je moet tellen.

Live bijhouden in het DWF   
Monza gebruikt bij seniorenwedstrijden de versie ‘Live bijhouden’ Als je nog niet bekend bent met het DWF, kun je op de DWF demosite inloggen met je Nevobo account om het (eenvoudige!) systeem te leren kennen. Klik op het kopje ‘Demo’ via dwf.nevobo.nl. Tevens kun je een teamgenoot vragen je te helpen als je gaat tellen.

Aan de slag!  
Surf naar dwf.nevobo.nl en log in met je Nevobo account (zorg ervoor dat je relatiecode in je account ingevuld is) en bekijk je eigen wedstrijden en teams. Je kunt ook via de ’Mijn Volleybal’ app inloggen om bij je DWF formulier te komen.

Bron: https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier/

Of lees meer nieuws..

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!