Geplaatst door Linda

Op 19 september 2022

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 2.0 is live

We hebben een vernieuwd DWF! Het nieuwe DWF werkt gemakkelijker dan de oude versie. Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de spelerspassen nu ook verwerkt zijn in het nieuwe DWF. En daarmee zijn ze overbodig geworden. Hierbij  een paar aandachtspunten voor alle leden.

Check je gegevens in je Nevobo account

Kijk in je Nevobo-account of er een pasfoto in staat en of ie nog actueel is. Stuur voor 30 september een (nieuwe) pasfoto naar ledenadministratie@vvmonza.nl Pas andere gegevens aan indien nodig.

Zorg ervoor dat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt, dat je kunt invoeren op de tablet als je moet tellen.

Live bijhouden in het DWF   
Monza gebruikt bij seniorenwedstrijden de versie ‘Live bijhouden’ Als je nog niet bekend bent met het DWF, kun je op de DWF demosite inloggen met je Nevobo account om het (eenvoudige!) systeem te leren kennen. Klik op het kopje ‘Demo’ via dwf.nevobo.nl. Tevens kun je een teamgenoot vragen je te helpen als je gaat tellen.

Aan de slag!  
Surf naar dwf.nevobo.nl en log in met je Nevobo account (zorg ervoor dat je relatiecode in je account ingevuld is) en bekijk je eigen wedstrijden en teams. Je kunt ook via de ’Mijn Volleybal’ app inloggen om bij je DWF formulier te komen.

Bron: https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier/

Of lees meer nieuws..

Wedstrijdverslag MB

Zaterdag 10 september 2022 stond de eerste oefenwedstrijd van Monza MB op het programma. Tien jeugd spelers van Monza zijn aanwezig om de wedstrijd tegen Delta te spelen. Vroeg was het, want de wedstrijd was vanaf 10 uur inlopen en dus vroeg uit te veren. Onder...

Wedstrijdverslag JA1

De eerste wedstrijd van JA1 is een feit! Op 9 september speelde Monza JA1 een oefenwedstrijd tegen Zovoc JA1. Maarten kon er helaas niet bij zijn, maar Daan, Delia, Jari, Luca, Natascha, Roos en Sanne waren klaar voor de strijd. Het beloofde een flinke strijd te...

WK Volleybal vrouwen

Op 23 september spelen de Nederlandse volleybal dames om 20.00 uur tegen Kenia. In de Wielepet zal deze wedstrijd op een groot scherm worden vertoond. Kom jij ook kijken? Aanmelden is niet nodig!