Geplaatst door Linda

Op 29 september 2022

Grote Clubactie van start

De Grote Clubactie is gestart en Monza doet ook dit jaar weer mee! De jeugdleden krijgen hun eigen verkoopboekje, seniorenteams krijgen als team een boekje. Loten kunnen ook via onze verkooppagina op de website van de Grote Clubactie gekocht worden. Dat kan via deze link of door de QR code bij dit bericht te scannen. Op het verkoopboekje staat ook een QR code naar je eigen verkooppagina als lid of team. Hoe het verkopen precies werkt kan je in dit filmpje van de Grote Clubactie zien.

Loten kopen kan tot maandag 21 november, op woensdag 7 december zal de trekking zijn. Een lot kost €3,- en van de opbrengst hiervan gaat 80% naar onze clubkas!

Aan het lid dat de meeste loten verkoopt zal een prijs worden uitgereikt. Haal dus snel al je verkooptrucs uit de kast en zet hem op!

Of lees meer nieuws..

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!