Geplaatst door Linda

Op 29 september 2022

Grote Clubactie van start

De Grote Clubactie is gestart en Monza doet ook dit jaar weer mee! De jeugdleden krijgen hun eigen verkoopboekje, seniorenteams krijgen als team een boekje. Loten kunnen ook via onze verkooppagina op de website van de Grote Clubactie gekocht worden. Dat kan via deze link of door de QR code bij dit bericht te scannen. Op het verkoopboekje staat ook een QR code naar je eigen verkooppagina als lid of team. Hoe het verkopen precies werkt kan je in dit filmpje van de Grote Clubactie zien.

Loten kopen kan tot maandag 21 november, op woensdag 7 december zal de trekking zijn. Een lot kost €3,- en van de opbrengst hiervan gaat 80% naar onze clubkas!

Aan het lid dat de meeste loten verkoopt zal een prijs worden uitgereikt. Haal dus snel al je verkooptrucs uit de kast en zet hem op!

Of lees meer nieuws..

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!

VT-2 cursus voltooid

Woensdag 28 september was het zover! De Proeve van Bekwaamheid voor de voltooiing van de Volleybaltrainer 2 cursus. Een aantal trainers van onze vereniging hebben vorig seizoen de cursus gevolgd en mega veel geleerd over het geven van leuke en leerzame trainingen van...

Wijzigingen spelregels

Er zijn vanaf dit seizoen weer een aantal spelregelwijzigingen bij de jeugd en senioren waar we jullie graag van op de hoogte brengen. Wat goed is voor iedereen om te weten: bij de jeugd (vanaf C) geldt het vanaf nu dat er een 5e set wordt gespeeld als het na vier...