Geplaatst door Linda

Op 12 september 2022

Wedstrijdverslag JA1

De eerste wedstrijd van JA1 is een feit! Op 9 september speelde Monza JA1 een oefenwedstrijd tegen Zovoc JA1. Maarten kon er helaas niet bij zijn, maar Daan, Delia, Jari, Luca, Natascha, Roos en Sanne waren klaar voor de strijd. Het beloofde een flinke strijd te worden. Tijdens het inslaan lieten de mannen van Zovoc zien dat ze een aardig balletje konden slaan, maar zoals vaak wordt gezegd: in de wedstrijd kan het heel anders gaan…

De eerste set was het voor beide teams aftasten en wennen aan elkaar, maar Monza was snel over de eerste spanning heen en liet zien dat er met serveren goed gescoord kon worden. De eerste set werd gewonnen met 25-16.

In de 2e set waren de zenuwen bij Zovoc ook helemaal verdwenen en konden zij ook vrijer spelen. En dat was ook wel te zien in de stand. Er kwamen meer aanvallen van de kant van Zovoc, waar Monza geen antwoord op had. Deze set eindigde in 12-25.

In de derde set en de vierde set ging het over en weer met mooie aanvallen, services en blokken van beide kanten. Er werden lange rally’s gespeeld. Het werd echt een leuke wedstrijd. De derde set eindigde in 25-22 en de 4e set eindigde in 25-21.

Op 30 september spelen JA1 hun eerste competitiewedstrijd in de Wielepet om 19:30 uur. Kom jij ook kijken?

Of lees meer nieuws..

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!