Geplaatst door Linda

Op 15 september 2022

Wedstrijdverslag MB

Zaterdag 10 september 2022 stond de eerste oefenwedstrijd van Monza MB op het programma. Tien jeugd spelers van Monza zijn aanwezig om de wedstrijd tegen Delta te spelen. Vroeg was het, want de wedstrijd was vanaf 10 uur inlopen en dus vroeg uit te veren. Onder leiding van Matthijs en Anton stelde het team zich op in de nieuw getrainde formatie. Het doel voor vandaag is om lekker vrij te spelen, geen kijk op de eindstand maar lekker te oefenen tegen een nieuwe tegenstander en voor de nieuwelingen om wedstrijd ervaring op te doen. Elise, Cheyenne, Gijs, Sonja, Britt, Kirsten, Bobby-Jinx, Anna, Wende en Nienke hadden er zin in.

Tijdens de eerste set in de nieuwe formatie is er een mooie rally met een mooie setup van Kirsten naar Bobby-Jinx, echt één uit het “smash” boekje. Pass, setup en Bammmm… Ook de returns en passings zien er steeds beter uit. In het begin is het even wennen maar zo geleidelijk aan in de set zag het er steeds beter uit. In de 2de set komen er vier nieuwe spelers in waaronder Gijs en Cheyenne. Beide spelers spelen hun eerste wedstrijd, ze laten zien dat ze na een paar weken trainen een paar mooie ballen voor gaven en zelfs een paar mooie reddingen hadden. In deze set hadden Nienke en Britt een paar mooie services. De 3de en de 4de set verliep met een mix van MB1 en MB2 zodat iedereen tijdens de wedstrijd genoeg speeltijd kreeg en genoeg in het veld stond. Zeker omdat we met 10 spelers aanwezig zijn is het doorwisselen wenselijk. Matthijs had alles onder controle en regelde een goede verdeling. Zelfs de meegereisde ouders waren aan hun glimlach te herkennen. Op naar de volgende wedstrijden van beide MB teams op zaterdag 17 september om 14:00 uur in de Wielepet!

Of lees meer nieuws..

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!