Geplaatst door Linda

Op 14 oktober 2022

VT-2 cursus voltooid

Woensdag 28 september was het zover! De Proeve van Bekwaamheid voor de voltooiing van de Volleybaltrainer 2 cursus. Een aantal trainers van onze vereniging hebben vorig seizoen de cursus gevolgd en mega veel geleerd over het geven van leuke en leerzame trainingen van Rogier van Meggelen via de opleider Volleybal West. De opleiding was 5 avonden van 3 uur waarin we wat theorie kregen, maar vooral heel veel oefeningen met de bal deden en zo direct zagen hoe een simpele oefening uitgebreid en aangepast kon worden zodat hij nog leuker en leerzamer werd. 

Om het officiële certificaat te halen, mochten Annemarie, Ido en Tim een training geven terwijl ze beoordeeld werden door een officiële examinator namens de NEVOBO. Annemarie en Ido hebben samen ons Dames 3 training gegeven en Tim nam Heren 3 en Heren 4 onder handen. Uiteraard zijn alle drie met vlag en wimpel geslaagd! Dus we hebben weer 3 gecertificeerde trainers erbij die weer met extra motivatie en inspiratie de komende tijd onze trainingen nóg beter er leuker gaan maken!

Deze cursus werd mede mogelijk gemaakt door het Sportakkoord van de Gemeente Westland. Dit seizoen hebben we ook nog via het Sportakkoord een beginnerscursus die verzorgt gaat worden, dus we blijven doorgaan met onze trainers verder opleiden en begeleiden!

Of lees meer nieuws..

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!