Geplaatst door Linda

Op 3 juni 2023

Monza Pubquiz

Op 28 april vond dit jaar de Pubquiz van Monza plaats. En dit jaar werd het niet alleen maar de quiz, maar was er ook een heus optreden van Distracted! In 8 rondes konden er punten verdiend worden met vragen over: Sport, algemeen, politiek en muziek. Het leuke was dat alle muziekvragen door de band gespeeld werden! Door het grote aantal aanmeldingen werd de pubquiz dit jaar in de zaal gehouden.
In totaal waren er 12 teams die mee streden om de felbegeerde eerste plaats in deze kennisquiz. Af en toe was er wat discussie over de antwoorden, maar na een felle strijd was de jury steng, maar rechtvaardig. Na een spannende tussenstand waar er nog 5 teams meestreden om de eretitel, is uiteindelijk in de 2e helft van de quiz het verschil gemaakt! “Heren 4 voor bier” was uiteindelijk de grote winnaar met maar liefst 77 punten! Al met al was het weer een gelaagde avond. Het zou nog lang onrustig blijven in de Wielepet na afloop.

Of lees meer nieuws..

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!

VT-2 cursus voltooid

Woensdag 28 september was het zover! De Proeve van Bekwaamheid voor de voltooiing van de Volleybaltrainer 2 cursus. Een aantal trainers van onze vereniging hebben vorig seizoen de cursus gevolgd en mega veel geleerd over het geven van leuke en leerzame trainingen van...