Geplaatst door Linda

Op 16 november 2023

Save the date!

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van de aankomende evenementen die we hebben gepland om ons jubileumjaar te vieren.
We hopen dat jullie in staat zijn om deel te nemen aan en te genieten van deze evenementen. Jullie aanwezigheid draagt bij aan het succes van de evenementen en het laten slagen van het jubileumjaar!
Voor meer details van de evenementen, raden we je aan regelmatig onze website en Facebook-/Instagrampagina te controleren!

Of lees meer nieuws..

Jubileum bbq

Het jubileumseizoen komt ten einde en de zomer staat voor de deur. Als feestelijke afsluiting willen we jullie graag uitnodigen voor de barbecue op zaterdag 25 mei. Opgeven kan t/m 11 mei via de webshop. We hopen jullie dan te zien!

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!

Lights out, game on! 💪🏼

Doe mee met het glow in the dark volleybaltoernooi op vrijdag 19 april. Schrijf je in vóór 12 april op shop.vvmonza.nl of scan de QR code. Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond! #vvmonza #toernooi #Monza15jaar #volleybal