Geplaatst door Linda

Op 16 november 2023

Save the date!

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van de aankomende evenementen die we hebben gepland om ons jubileumjaar te vieren.
We hopen dat jullie in staat zijn om deel te nemen aan en te genieten van deze evenementen. Jullie aanwezigheid draagt bij aan het succes van de evenementen en het laten slagen van het jubileumjaar!
Voor meer details van de evenementen, raden we je aan regelmatig onze website en Facebook-/Instagrampagina te controleren!

Of lees meer nieuws..

Discoglittertoernooi

Op 5 januari nodigt Monza je uit voor een sprankelend Glitterdiscovolleybaltoernooi! 🪩 Vorm een team met vrienden, familie, teamgenoten of collega's en beleef samen een sportieve en feestelijke avond. Meld je snel aan voor een schitterende start van het nieuwe jaar...

Rabo ClubSupport

Monza doet dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! Door op onze club te stemmen kan Monza extra inkomsten genereren, die we willen inzetten om de faciliteiten te verbeteren en te investeren in onze jeugd. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem vanaf 4 september, maar...

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!