Geplaatst door Linda

Op 16 januari 2024

Jubileumshirt

Met groot enthousiasme en een gevoel van verbondenheid vieren we dit jaar een bijzonder moment: Monza bestaat 15 jaar! Om dit te vieren, onthullen we met trots het speciale jubileumshirt.

Dit shirt straalt uit waar Monza voor staat: dynamiek, teamgeest en een vooruitstrevende blik. Het nieuwe logo, wederom prachtig vormgegeven door communicatiebureau SPEAX, verbeeldt de constante beweging en groei die we als vereniging doormaken. Elke lijn symboliseert in de ’15’ de leden, de wedstrijden, de overwinningen en de onvergetelijke momenten die ons maken tot wie we zijn.

Dit jaar introduceren we een moderne twist: de shirts zijn verkrijgbaar via onze gloednieuwe webshop (shop.vvmonza.nl), waardoor je gemakkelijk en snel jouw exemplaar kunt bemachtigen. De shirts zijn verkrijgbaar voor máár €26,-.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de pasmomenten. De pasmomenten zijn deze week en volgende week op de trainingsavonden, in de sporthal waar je ook training hebt. Bestel ze na het passen direct in de webshop, passen voor bestellen is aanbevolen. Bestellen kan maar tot 26 januari! Draag het met trots tijdens wedstrijden, trainingen, of waar je ook gaat. Hier is op nog vele jaren Monza – waar elk lid telt en elke moment bijdraagt aan ons gezamenlijke succes!

Of lees meer nieuws..

Seizoensafsluiting jeugd

Afgelopen weekend hebben we het seizoen 2023-2024 feestelijk afgesloten met een geweldig jeugdkamp! Vrijdagavond begon het avontuur met een spannende speurtocht, gevolgd door een gezellig kampvuur met marshmallows en muziek van Evelien. Zaterdag hebben we genoten van...

Jubileum bbq

Het jubileumseizoen komt ten einde en de zomer staat voor de deur. Als feestelijke afsluiting willen we jullie graag uitnodigen voor de barbecue op zaterdag 25 mei. Opgeven kan t/m 11 mei via de webshop. We hopen jullie dan te zien!

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!