Geplaatst door Lotte

Op 11 juni 2024

Seizoensafsluiting jeugd

Afgelopen weekend hebben we het seizoen 2023-2024 feestelijk afgesloten met een geweldig jeugdkamp!

Vrijdagavond begon het avontuur met een spannende speurtocht, gevolgd door een gezellig kampvuur met marshmallows en muziek van Evelien.

Zaterdag hebben we genoten van verschillende spellen en het heerlijke zonnetje.

Kortom, het was een fantastisch kamp vol plezier en mooie herinneringen! De aftermovie van het kamp is te zien op onze social media kanalen: Instagram & Facebook.

Of lees meer nieuws..

Jubileum bbq

Het jubileumseizoen komt ten einde en de zomer staat voor de deur. Als feestelijke afsluiting willen we jullie graag uitnodigen voor de barbecue op zaterdag 25 mei. Opgeven kan t/m 11 mei via de webshop. We hopen jullie dan te zien!

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!

Lights out, game on! 💪🏼

Doe mee met het glow in the dark volleybaltoernooi op vrijdag 19 april. Schrijf je in vóór 12 april op shop.vvmonza.nl of scan de QR code. Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond! #vvmonza #toernooi #Monza15jaar #volleybal