Beach Info

Vanaf woensdag 15 mei 2019 kan er weer beachvolleybal worden gespeeld bij Monza. De trainingen worden verzorgt op het strand bij de Kareldoormantrap in Ter Heijde (gemeente Westland).

lgemene informatie

De kosten bedragen € 25,00 voor ca. 8 trainingen en 6 spelavonden in de vorm van een potje, een Monza beachvolleybal toernooi en een speciale Monza gift (op = op).

De opzet van de trainingen zal de eerste weken liggen op de basis en de techniek, waarna de trainingen daarna overgaan in meer het beachvolleybal spel. Ook zonder ervaring ben je
welkom.

Iedereen is welkom al zijn er wel maar een beperkt aantal netten, ballen en dus plekken. Meld je dus snel aan!

contributie
We vragen een kleine bijdrage van €25,- voor het vvMonza Beach-lidmaatschap. Dit bedrag wordt besteed aan materialen zoals netten, ballen en een presentje voor onze vrijwilligers. Dit jaar hebben we voor de deelnemers ook een leuke verrassing!

trainingen

De trainingstijden zijn:
– Jeugd: 18:45 – 20:15
– Senioren: 20:00 – 21:30

beachtoernooi

In de periode tot ongeveer half augustus zal er ten minste 8 keer de mogelijkheid zijn om te trainen, 6 spelavonden in de vorm van een
wedstrijd.
Ook zal er ten minste één toernooi georganiseerd worden.

Vragen? Neem contact op!

Beachvelden