Binnen Monza willen we graag dat onze spelers fit en vitaal blijven tijdens het beoefenen van de sport. Spelend lid van Monza en fysiotherapeut Remco van den Bos heeft het initiatief op zich genomen om vrijblijvend een spreekuur te houden voor leden met fysieke klachten.

Beste leden van Monza,

Mijn naam is Remco van den Bos en speel in Heren 2. Ik werk als fysiotherapeut bij Fysio + Zo in ‘s-Gravenzande.

Het kan voorkomen dat je tijdens het seizoen een blessure oploopt. Of je hebt al langere tijd last van een blessure. Vanaf nu is het mogelijk om langs te komen op een spreekuur. Op dit spreekuur kijken we samen wat er aan de hand is en hoe je hier het beste weer vanaf kunt komen. In sommige gevallen is advies en/of oefeningen voldoende. Wanneer er verdere behandeling nodig is kan er een afspraak gemaakt worden. Het spreekuur wordt op woensdagavond in de Wielepet gehouden. Er zitten geen kosten aan het spreekuur verbonden. De kosten voor een vervolgafspraak worden door je aanvullende verzekering vergoed. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar sport@fysio-enzo.nl.

Met een sportieve groet,

Remco van den Bos