Beach info

Het seizoen in de zaal loopt ten einde. Voor ons een goed moment om het beachseizoen weer op te starten! Vanaf 25 mei wordt elke woensdag weer op het strand gevolleybald. De trainingen worden verzorgd op het strand bij de Kareldoormantrap in Ter Heijde (gemeente Westland).

Algemene informatie

Dit seizoen zijn er geen aanvullende maatregelen vanuit de overheid vanwege Covid. Wekelijks aanmelden is dus ook geen vereiste meer. Door via de link de Forms vragenlijst in te vullen geef je je op voor het hele seizoen. 

De opzet van de trainingen zal de eerste weken liggen op de basis en de techniek, waarna de trainingen daarna overgaan in meer het beachvolleybal spel. Ook zonder ervaring ben je welkom.

De trainingen worden aangeboden voor zowel leden van Monza als externe geïnteresseerden. De eigen bijdrage voor de traningen bedragen dit seizoen €15.

€15,-

contributie

We vragen dit beachseizoen €15 aan eigen bijdrage. Deze contributie is inclusief een leuk presentje voor alle deelnemers! Iedereen is welkom, ook mensen die (nog) geen lid zijn van Monza. 

ca. 10

trainingen

Op woensdagavond wordt er getraind op het strand. De trainingstijden zijn:
– Jeugd: 18:45 – 20:00
– Senioren: 20:00 – 21:30

Eenmalig

aanmelden vereist

In de periode tot ongeveer half augustus zal er wekelijks gevolleybald worden op het strand. Via onderstaande link vragen we je éénmalig aan te melden, waarna je in een Whatsappgroep wordt toegevoegd voor verdere communicatie.

Vragen? Neem contact op!

15 + 13 =

Beachvelden

Ook beachvolleyballen?

We zien je op het strand!

Monza Beachcommissie