Beach Info

Nu de zaaltrainingen weer gestart zijn, is het beachseizoen afgelopen. We hopen jullie in mei weer op het strand te verwelkomen! De trainingen worden verzorgd op het strand bij de Kareldoormantrap in Ter Heijde (gemeente Westland).

Algemene informatie

Ook Monza houdt zich aan de coronamaatregelen. Lees daarom de voorzorgsmaatregelen en het plan van aanpak goed door!

De opzet van de trainingen zal de eerste weken liggen op de basis en de techniek, waarna de trainingen daarna overgaan in meer het beachvolleybal spel. Ook zonder ervaring ben je
welkom.

We willen starten met trainingen voor Monza leden. Iedereen is welkom al zijn er wel een beperkt aantal netten, ballen en dus plekken. De senioren trainen bijvoorbeeld met maximaal 6 personen op een veld. Wekelijks aanmelden is een van de coronamaatregelen, dit kan vanaf donderdagochtend 8 uur tot maandagavond 20.00 uur. Meld je dus snel aan! Wie het eerst komt, het eerst maalt!

€0,-

contributie

We beginnen dit beachseizoen alleen voor leden van Monza, om hen nu eerst de kans te geven het trainen op te kunnen pakken. Voor onze leden worden geen contributiekosten verrekend.

trainingen

Op woensdagavond wordt er getraind op het strand. De trainingstijden zijn:
– Jeugd: 18:30 – 19:45
– Senioren: 20:00 – 21:30

Wekelijks

aanmelden vereist

In de periode tot ongeveer half augustus zal er wekelijks gevolleybald worden op het strand. Wekelijks aanmelden is vereist, dit kan vanaf donderdagochtend 8 uur tot maandagavond 19.00 uur! Na aanmelding krijg je op maandag of dinsdag een bevestigingsmail.

Vragen? Neem contact op!

Beachvelden

Ook beachvolleyballen?

We zien je op het strand!

vvMonza Beach Commissie